A Magyar Ateista Társaság is elköltözik a blog.hu-ról az Index ellehetetlenítése miatt
2020. július 27. írta: Waldi!

A Magyar Ateista Társaság is elköltözik a blog.hu-ról az Index ellehetetlenítése miatt

A Magyar Ateista Társaság megrendüléssel vette tudomásul, hogy a kormánypárt a Népszabadság, a Magyar Nemzet, a Hír Televízió, a Heti Válasz, a Figyelő és más, korábban független lapok után az Index.hu felett is átvette az ellenőrzést. Egyesületünk az Index.hu-t Magyarország egyik legobjektívebb és legbátrabb portáljának tartotta, amely számos alkalommal tudósított a kormány által vastagon kitömött egyházak kétes ügyleteiről, illetve küzdött a manapság egyre népszerűbb szemfényvesztő szélhámosok és ostoba babonák ellen. Az Index.hu számos alkalommal beszámolt az egyesületünkkel kapcsolatos hírekről vagy az általunk a közvélemény elé tárt esetekről, legyen szó Kásler Miklós tízparancsolattal kapcsolatos kijelentéseiről, vagy Kövér László azon beszédéről, amelyben a házelnök elmondta, a papok és lelkészek kötelessége, hogy a hívek ne szavazzanak az ellenzéki pártokra. De ugyancsak az Index.hu volt az a portál, amely a széles nyilvánosság elé tárta,  hogy feljelentettük Kövér Lászlót, a „Nemzeti Vértanúk Emlékművének” avatásán tett, ateofób, súlyosan kirekesztő kijelentései miatt. Továbbá az Index.hu pontosan beszámolt az EMMI által 12 millió forinttal támogatott Creation kreacionista magazin és rajzpályázattal kapcsolatos hírekről is.

 A Magyar Ateista Társaság molinója a Budapest Pride-on, az Index.hu felvételén:img_0876_focuspoint_926x504.jpg
Az Index.hu függetlenségének felszámolását a sajtószabadság és a szekuláris nyilvánosság elleni súlyos csapásként értékeljünk, így az Ateistaforradalom.blog.hu – számos más bloghoz hasonlóan – tiltakozásként elhagyja a blog.hu felületet.

 

Magyar Ateista Társaság


A bejegyzés trackback címe:

https://ateistaforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr8116080226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2020.08.02. 08:57:30

és hova megy és hogyan? lehet exportálni a blogot a kommentekkel együtt a blog.hu beállításoknál, azt melyik más stabil blogra lehet beilleszteni?
süti beállítások módosítása