Közel a teljes győzelem a Vatikánvárosi Állam felett
2019. április 01. írta: Szekularizo

Közel a teljes győzelem a Vatikánvárosi Állam felett

  Heves harcok a Vatikánban

 

A Szent Péter térre szorultak vissza a pápista csapatok, akiket a Szekuláris Koalíció erői teljesen körbezártak. Szakértők szerint az Angyalvár múltheti eleste után órák kérdése, és legyőzik a svájci gárdisták utolsó erőit is, habár minden valószínűség szerint a katonák nem fogják megadni magukat, és utolsó emberig küzdenek a légierővel támogatott gépesített gyalogság túlereje ellen. Ezzel Európa egyik utolsó diktatúrája tűnik el, mely egyben a vallási fanatizmus ellen vívott harc egyik fontos mérföldköve lenne. Dawkins tábornok, a koalíciós erő parancsnoka azonban megjegyezte, hogy a katolikus egyház híveinek terrortámadásaira továbbra is számítani kell, és azonosítani kell az olyan országokat, akik támogatják a fanatikusokat, mint például Magyarország. Ezen kívül kérdéses, hogy a harcokban résztvevő külföldi ’keresztes lovagok’ és papok sorsa mi legyen, hiszen sokan menekültként igyekeznek titkolni erőszakos és/vagy pedofil múltjukat, reintegrációjukat pedig rengetegen ellenzik.

 Dawkins sajnálatát fejezte ki, hogy évekkel ezelőtt az ENSZ Biztonsági Tanácsának döntése értelmében felállítandó Vatikáni Nemzetközi Törvényszékre a pápa kooperáció helyett agresszióval reagált, és keresztes hadjáratot hirdetett a ’hitetlen globalisták’ ellen. Az ezek után egy tucat ország támogatásával létrejött nemzetközi koalíció hadat üzent a Vatikánnak, mivel sem az agressziót, sem a nemzeteik ügyeibe beleszóló külföldi hatalmat nem tolerálhatták tovább, mely többszöri felszólítás ellenére sem tett érdemi lépéseket az évezredes múltú diszkrimináció és szexuális erőszak ellen, és ennek kivizsgálására ellenségesen reagált.

A nemzetközi koalíció reményei szerint a légtérzár megakadályozta Ferenc pápa elmenekülését, aki a legutóbbi légicsapás óta nem adott életjelet magáról, de hírszerzési információk szerint a város alatt húzódó katakombákban bujkál. Elfogása kritikus a szélsőségesek legyőzéséhez, és a remények szerint megszilárdítja a korábban Európa-szerte bevezetett diszkrimináció-ellenes rendelkezéseket, melyek fogyasztóvédelmi ellenőrzésnek vetették alá az egyházak ígéreteit, betiltották a gyerekek vallásos indoktrinációját és bántalmazását, a tudományellenes narratívákat, illetve a nők diszkriminációját. Ennek következtében elvették a működési engedélyüket azon szervezeteknek, melyek nem feleltek meg a követelményeknek és nem változtattak eljárásukon. Szekuláris kutatók szerint a közelgő győzelem erős jelzés a társadalmak felé, hogy továbbra is csak olyan szervezetek működhetnek ideológiától függetlenül egy országban, melyek összhangban vannak a civilizációs és tudományos értékekkel, mint a humanizmus, szekularizmus és a racionalitás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ateistaforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr9614732555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daniel W. Mcload 2019.07.30. 13:24:58

Az egyik legjobb dolog amit ezen az április 1-Jéna olvastam, kár hogy csak tréfa.
süti beállítások módosítása